domingo, 20 de abril de 2014

Ens acomiadem!





Aquest divendres 18 d’abril, tot i ser Setmana Santa el teatre del poble va obrir les seves portes perquè nosaltres, els i les alumnes de les dues escoles, poguéssim exposar el nostre treball als nostres pares, mares, germans i germanes i tota la gent del poble que s’hi volgués acostar.

L’exposició que vam fer va ser sobre tot el que havíem treballat al llarg d’aquestes setmanes. Vam ensenyar a la gent que va venir, que va ser molta, el vídeo que vam gravar del Zoo de Barcelona juntament amb les fotografies que vam fer.  A més, entre tots vam ensenyar el nostre blog, vam explicar a tothom com l’havíem fet entre tots i amb l’ajuda dels nostres mestres i les nostres mestres.

L’exposició va obrir les seves portes a les 10.30h aproximadament. Primer vam fer l’explicació de l’excursió i del treball que vam fer tots plegats. Els vam explicar com havíem treballat i quines eines vam fer servir. Van quedar fascinats quan els vam explicar que havíem fet servir l’skype!

Aleshores, quan vam acabar, cada escola va fer cinc grups amb cinc alumnes cada un. Cada grup tenia una taula i havia d’explicar als pares que anessin passant l’animal que havien treballat. En el cas de l’escola de l’Estrella havien de parlar als pares, mares, germans i germanes i la gent del poble que s’acostés dels rèptils i presentar el seu mural que havien fet a partir de la informació que havien anat trobant de l’altre escola.

Tots i totes van estar molt participatius i participatives. La jornada va ser tot un èxit i per això, quan va acabar els pares i mares i tota la gent que havia assistit ens va aplaudir molt i molt fort.

Ens agradaria concloure aquesta entrada comentant que ha estat molt interessant treballar conjuntament amb una altra escola perquè junts hem pogut aconseguir el nostre objectius. Sols anem més ràpid però junts arribarem més lluny. Això és el que ens ha passat a nosaltres. No ens hagués importat que la jornada no hagués acabat de funcionar perquè el que realment ens emportem és una gran experiència. Hem pogut compartir moltes coses anant d’excursió, buscant informació, fent servir un programa per comunicar-nos amb l’altra escola a través d’una videoconferència.

Hi ha moltes maneres d’aprendre i nosaltres, com alumnes, pensem que una mica de diversió als aprenentatges no pot fer mal a ningú, a més hem tingut la oportunitat de tenir més responsabilitat.

Volem agraïr a totes aquelles persones que han fet possible aquest aprenentatge, als tutors i tutores, als mestres en general. Als pares, mares, germans i germanes i a tothom que hagi gastat uns minuts del seu temps a llegir el nostre esforç.

Moltíssimes gràcies a tots i totes! Nosaltres hem après molt!

No hay comentarios:

Publicar un comentario