jueves, 10 de abril de 2014

Benvinguts i Benvingudes



Benvinguts i benvingudes en aquest blog que us presentem els i les alumnes de 5è de Primària de l'escola els Arcons i l'escola l'Estrella. En aquest blog us presentem el nostre projecte sobre les aus i els rèptils. Nosaltres hem treballat amb l'ajuda dels nostres mestres però també hem fet excursions per poder visitar les aus i els rèptils. 


Els primers dies la nostra mestra ens va preguntar sobre què volíem treballar i nosaltres, els i les alumnes de l'escola Arcons, vam decidir treballar sobre les Aus mentre que l'escola l'Estrella va decidir treballar sobre els rèptils. Les primeres dues setmanes les dues escoles vam haver de penjar una entrada sobre l'animal que havíem escollit. Les dues setmanes següents vam estar preparant l’exposició que més endavant explicaríem als pares, mares i gent del poble. Els i les alumnes de l’escola Arcons vam treballar sobre les Aus i per tant, faríem el mural a partir de la informació que pengés l’escola l’Estrella i viceversa. Per poder treballar millor vam fer cinc grups de cinc persones cada un. 


Les mestres van decidir que per aprendre de manera més divertida podríem fer una sortida per veure els animals que estàvem treballant. Com us explicarem més endavant, els i les alumnes de les escoles vam anar al Zoo de Barcelona l'11 d'abril del 2014. 


Quan vam tenir totes les entrades del blog a punt, les dues escoles ens vam trobar en el teatre del poble i allà vam crear diferents estacions per poder explicar als pares, mares i gent del poble que vingués el nostre projecte. Així doncs, us deixem amb el nostre blog que hem fet de la millor manera que hem sabut.



Els i les alumnes de 5è de Primària de l'escola els Arcons i l'escola l'Estrella. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario