jueves, 24 de abril de 2014

Els Aiguamolls de l'Empordà




En aquesta entrada us volem ensenyar els Aiguamolls de l’Empordà. Els Aiguamolls de l’Empordà són una de les principals zones humides de Catalunya. Es troben a la plana empordanès, entre les desembocadures dels rius Fluvià i Muga, en un espai caracteritzat pels cursos fluvials  actuals.

Els Aiguamolls de l’Empordà són un dels espais naturals de Catalunya en que s’observa una major varietat d’espècies animals. Els ocells fan dels Aiguamolls el seu refugi i el lloc de descans i en són més de 300 espècies, moltes d’elles protegides.

Els i les alumnes que hem treballat les aus, hem pensat que una bona manera de veure aus és presentant-vos un vídeo dels Aiguamolls de l’Empordà. En aquest lloc, podem veure els animals que fan parada en aquesta zona. Si hi voleu anar us ho passareu molt bé. El guia us donarà uns binocles perquè els ocells que es poden observar els hem de veure des d’una caseta de fusta que es troba bastant lluny als ocells. Dins d’aquesta caseta hem d’estar molt en silenci per no espantar-los i per no molestar a l’altre gent.

Així doncs, és un lloc que nosaltres pensem que pot ser molt interessant de visitar. Alguns dels i les alumnes de la nostra classe ja han visitat aquest lloc i ens han dit que és preciós. A més, cada persona té una targeta amb les imatges dels ocells que poden veure. Quina passada! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario